green street hooligans

ingiltere’nin klasik sokaklarında geçen green street hooligans aslında bizlere holiganizmin ne demek olduğu çok güzel bir şekilde gösteriyor. bu filmi izlemek için futbolu sevip sevmemenizin pek bir önemi yok. zaten film futbolu değil futbola spordan daha farklı değerler veren bir nevi tanrı yerine koyan bir grubu anlatıyor. elijah wood ve özellikle chalie hunnam’ın mükemmel oyunculuklarıyla film bittikten sonra kendinizi şoka girmiş bir şekilde buluyorsunuz. nasıl olurda bu kadar bağımlı olur insanlar.

film oldukça kanlı geçiyor. bu nedenle bazı insanlar bundan rahatsız olabilir.zannedersem yönetmen lexi alexander da bunu istiyor yani rahatsızlık vermeyi.

“i’m forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high, nearly reach the sky
then like my dreams, they fade and die
fortune’s always hiding
i’ve looked everywhere
i’m forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air…
…united, united, united”

2 thoughts on “green street hooligans

    • öncelikle yorumunuz için teşekkürler, sizlerin yorumlarıyla sitemiz daha etkili bir hale gelecek buna inanıyoruz; bir önceki yazımızda tavsiye ettiğimiz film “the legend of 1900” romantik bir filmdi. tabi ki bundan sonra sizlerin istekleri doğrultusunda hareket ederek daha benimseyeceğiniz filmler hakkında yazılar yazacağız . ilginize teşekkürler

Yorumlarınız bizim için önemli